Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Presica kao poruka

Ronaldov 'drugi otac' uključio se u pregovore: Cristiano odlazi iz Reala?!

Svi turbo bogati klubovi u svoje bi redove željeli dovesti karizmatičnog Portugalca, ali jedan ipak ima pole-position.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nastojanja Manchester Uniteda da im se idućeg ljeta vrati Cristiano Ronaldo uključio se i Sir Alex Ferguson.

Legendarni Škot pod čijim se vodstvom na Old Traffordu Portugalac izgradio kao igrač, prošavši put od wonderkida do svjetske klase, najveći je adut Crvenih vragova u pregovorima s Real Madridom.

Marca piše kako bi za transfer mogao biti presudan blizak odnos kojeg imaju Ferguson i Ronaldo. U nekoliko navrata je Cristiano izjavljivao kako Sir Alexa smatra svojim drugim ocem. Dvije godine nakon što je iz Sportinga stigao u United, Ronaldov otac Jose Dinis Aveiro je umro i Ferguson ga je prigrlio kao svoje dijete, što mu ovaj nikad nije zaboravio.

"Fantastičan je, naučio me je toliko stvari i zaista mi nedostaje", mantra je koju je Ronaldo kao po pravilu govorio u trenucima kad nije bio zadovoljan u Realu. A to u posljednjih šest godina i nije bilo tako rijetko.

Perezova presica kao jasna poruka

Posljednji put kad je Ronaldo poludio bilo je prije nekoliko dana, nakon El Clasica u kojem je Barcelona razmontirala Real.

"Ili ja ili Benitez", navodno je poslije dvoboja poručio klupskim čelnicima Ronaldo.

Međutim, umjesto očekivanog odgovora, trener je dobio punu podršku, predsjednik Florentino Perez poručio je kako je Uprava bila jednoglasna u odluci da Benitez ostane trener. Ujedno, bila je to i jasna poruka Ronaldu da napusti klub ako je nezadovoljan, a to su na Old Traffordu jedva dočekali.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider