Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vratari branili čuda

VIDEO Vrsaljkov Sassuolo šokirao Inter u Milanu!

Super atraktivnu utakmicu s tek jednim pogotkom odigrali su nogometaši Intera i Sassuola...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 18. kola talijanskog nogometnog prvenstva Sassulo je priredio iznenađenje pobijedivši na San Siru vodeći Inter 1-0. Pobjednički pogodak postigao je Domenico Berardi u petoj minuti sudačke nadoknade iz jedanaesterca kojeg je skrivio Joao Miranda. Krivac je zapravo bio Gary Medel koji je krivo procijenio let lopte i promašio ju u skoku, pa je Miranda morao 'popravljati' njegovu pogrešku.

Bila je to zanimljiva utakmica s nizom prilika na obje strane, no vratar Intera Samir Handanovič i njegov kolega na suprotnoj strani Andrea Consigli branili su sjajno.

Kada se već mislilo kako će utakmica završiti bez golova Miranda je neoprezno oborio Gregoirea Defrela, a Berardi je sigurno realizirao kazneni udarac udarcem po sredini gola.

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko odigrao je cijeli susret u pobjedničkim redovima, baš kao i Marcelo Brozović za Inter. Ivan Perišić je započeo utakmicu u sastavu domaćina, no zamijenjen je u 64. minuti.

Inter je usprkos porazu zadržao prvo mjesto sa 39 bodova ispred Napolija koji ima bod manje, no Napoli sada ima priliku gostujućom pobjedom protiv Frosinonea preuzeti vrh Serie A.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider