Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slavili jedni i drugi

VIDEO Palermo ostaje u Serie A, Carpi ispao

Na očekivani način rasplela se bitka za ostanak u Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Carpija napuštaju Serie A iako su u zadnjem kolu slavili kod Udinesea (2:1), ali je njihov izravni konkurent Palermo pobijedio na Siciliji Veronu s 3:2 i izborio ostanak.

Palermu je trebala pobjeda protiv već davno ispale Verone, a domaćini su odlično počeli i poveli golom Vazqueza (28). U 48. minuti uslijedio je šok jer je Verona izjednačila preko Viviania, no veterani Maresca (53) i Gilardino (64) su ipak osigurali pobjedu i veliko slavlje zbog ostanka.

U 84. minuti je Pisano smanjio na 2:3, ali gosti do kraja nisu priprijetili vratima Palerma. Kod Verone je utakmicu s klupe odgledao Ante Rebić.

Carpi je slavio kod Udinesea s 2:1, no to je bila Pirova pobjeda kluba koji napušta elitno društvo nakon samo jedne sezone, te zajedno s Veronom i Frosinoneom odlazi u Seriu B. Kod Udinesea su na klupi ostali i Stipe Perica i Andrija Balić.

U Rimu je Fiorentina potvrdila peto mjesto pobjedom kod Lazija od 4:2. Milan Badelj je odigrao cijelu utakmicu za Viole, dok je Nikola Kalinić ušao u igru u 84. minuti.


All Goals HD - Palermo 3-2 Hellas Verona - 15... by soccerhub365

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider