Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakav preokret

VIDEO Luda serija Juventusa: Ispred je još samo Napoli!

U posljednjem susretu 19. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je na gostovanju pobijedio Sampdoriju 2-1 probivši se na drugo mjesto Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Malo tko se tome nadao, ali Juventus je na polovici sezone stigao do drugog mjesta. Nakon što su Fiorentina i Inter kiksali, Juve se slavljem u Genovi kod Sampdorije (1:2) izjednačio s milanskom momčadi po broju bodova, dok za vodećim Napolijem zaostajetek dva boda.

Bila je to deveta pobjeda u nizu Stare dame, nizu koji traje od kraja listopada i poraza od Sassuola koji je ovo kolo pobijedio Inter.

Golove za torinsku 'Staru damu' zabili su Paul Pogba (17) i Sami Khedira (46), dok je strijelac za Sampu bio Antonio Cassano u 64. minuti. Domaćin je od sudačke nadoknade igrao bez isključenog Nikolasa Moisandera. Mario Mandžukić nije nastupio za aktualnog talijanskog prvaka.

U ranije odigranom susretu Napoli je deklasirao Frosinone 5-1 osvojivši titulu 'jesenskog prvaka' Napoli je iskoristio kiks Intera koji je izgubio na San Siru od Sassuola (0-1) i uvjerljivom pobjedom probio se na vrh ljestvice. Na polovici sezone Napoli ima 41 bod, dva boda više od Juventusa i Intera.
 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider