Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jasno dao do znanja

Agüero šokirao City, ali i španjolske gigante: 'Moja obitelj to već zna'

Sergio Agüero je u razgovoru za jednu radio postaju otkrio planove za svoju budućnost...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjajni napadač Cityja otkrio je kako se neće pridružiti drugom klubu u Europi nakon što mu istekne ugovor. 27-godišnji Agüero ima ugovor do 2019. godine, ali u rodnu Argentinu bi se mogao vratiti i ranije.

Agüero je pristigao na Etihad 2011. godine za City rekordnih 38 milijuna funti, a 2014. produžio je vjernost na još pet godina. U klubu žele raspravljati o novom ugovoru, pogotovo kad se zna da na ljeto stiže Pep Guardiola, no Argentinčeve izjave sugeriraju drugačije.

''Jasno je da ću se vratiti u Independiente i tamo završiti svoju karijeru. Moja obitelj to već zna. Idem tamo kad moj ugovor sa Cityjem završi 2018. godine'', rekao je Agüero za radio postaju Independiente te nadodao:

''Ljudi u Cityju znaju što planiram učiniti, oni znaju da se želim vratiti u Argentinu. Sanjam igrati zajedno sa svojom braćom.''

Nije jasno zašto se Agüero referirao na to da mu ugovor istječe 2018., kad je Manchester City potvrdio da mu traje do 2019. godine. Međutim, Cityju barem neće uzeti vrhunskog igrača netko od europskih rivala poput Barcelone i Reala Madrida. Ako je vjerovati ovoj izjavi Agüera...

No, Argentinac je i ranije govorio o povratku u Independiente i stvarno bi iznenadio da ostane u Europi nakon isteka ugovora. Od dolaska na Etihad, Agüero je zabio 128 golova, 50 manje od klupskog rekorda Erica Brooka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider