Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Simeone pregovara

Senzacionalna 'trampa' PSG-a i Atletica: Mandžukić prelazi na Park prinčeva?

Paris SG i Atletico Madrid pregovaraju oko transfera Edinsona Cavanija na Vicente Calderon...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lako bi se moglo dogoditi da hrvatski napadač Mario Mandžukić na ljeto prijeđe na Park prinčeva. To je senzacionalna informacija koju donose francuski i španjolski mediji.

Diego Simeone je već navodno započeo razgovore s napadačem PSG-a Edinsonom Cavanijem. Trener Atletica uspostavio je kontakt Cavanijem preko njegova sunarodnjaka i stopera Atletica i urugvajske reprezentacije Diega Godina. Simeone smatra kako bi se Cavani sjajno uklopio u njegovu momčad.

Francuski dnevnik L'Equipe piše kako je Simeone još ljetos želio dovesti Cavanija koji je često kritiziran u Parizu i želi promijeniti sredinu. Međutim, Cavani ima ugovor s PSG-om do 2018., a Parižani traže za njega velike novce. PSG je za njega platio Napoliju 64 milijuna eura i ne želi ga prodati za puno manji iznos. Francuzi su i zainteresirani za razmjenu igrača plus isplata u kešu.

Navodno u obzir dolaze trojica igrača Atletica – Mario Mandžukić, Arda Turan i Koke. Hrvatski napadač čini se kao prva opcija za trampu ili prodaju u treći klub kako bi se namakao novac za dovođenje Cavanija.

Cijela priča koincidira s pisanjem španjolskih medija o sukobu Simeonea i Mandžukića. Španjolski mediji tvrde da obojicu prati glas ljudi teške naravi. No, argentinski stručnjak ipak je taj koji odlučuje i navodno se odlučio riješiti hrvatskog napadača.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider