Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Nije ugodno, ali...'

Schildenfeld nakon petarde ispalio: Dinamo nije u krizi!

Stup obrane Modrih na Rujevici se uklopio u loše izdanje čitave momčadi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gordon Schildenfeld je nakon teškog poraza Dinama u Rijeci izjavio kako Modri nisu u krizi.

"Rijeka je bila bolja i čestitam im. Oni rastu i vidi se njihov napredak. Što se nas tiče, mislim da nije kriza izgubiti dvije utakmice u prvenstvu. To je dio nogometa, nije ugodno", izjavio je Schildenfeld.

Modri su doživjeli treći poraz u nizu nakon kojeg je Zlatko Kranjčar podnio ostavku. Počelo je s porazom od Osijeka na Maksimiru, nastavilo se u Ligi prvaka u Lyonu i kulminiralo na Rujevici. I dok su na poraze u najjačem klupskom natjecanju svijeta navikli, u HNL-u to nije tako, iako su i Rijeka i Osijek ove sezone odlični.

"Žao nam je zbog poraza. Mi kao ekipa znamo kako je to izgledalo, ali i znamo što je Dinamo i kako treba izgledati. Trebamo gledati naprijed", poručio je Schildenfeld.

Antolić: Pali smo u formi

Kapetan Dinama Domagoj Antolić nije se našao u zapisniku utakmice zbog lakše ozljede koju je dobio u Lyonu.

"Rijeka je zaslužila pobjedu, moramo to priznati, bili su bolja momčad. Ovo nas mora ojačati i trebamo se okrenuti nadolazećim utakmicama. Mislim da smo imali jako dobre rezultate od početka sezone, ali očigledno smo pali u formi. Uz to, svaki trener ima svoju viziju, na nama je da odgovorimo na to na terenu. Žao nam je zbog ovog poraza", kazao je Antolić.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider