Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ždrijeb u subotu

Saznajte u kojim gradovima će se igrati ključne utakmice Svjetskog prvenstva

Međunarodni nogometni savez (FIFA) je u petak objavio da će se prva i finalna utakmica svjetskog prvenstva u nogometu, koje se 2018. održava u Rusiji, igrati na stadionu Lužniki u Moskvi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Četvrtfinalni obračuni igrat će se u Kazanu, Nižnjem Novgorodu, Sočiju i Samari, a polufinala u Sankt Peterburgu i Moskvi. U subotu se u St. Peterbrugu održava ždrijeb na kojem će se saznati sastav kvalifikacijskih skupina za 21. po redu Svjetsko prvenstvo u nogometu. Prva utakmica je na rasporedu 14. lipnja, a finale 15. srpnja 2018.

FIFA-in Kup konfederacija održat će se 2017. , od 17. lipnja do 2. srpnja, a za njegov trofej će se boriti osam reprezentacija. Na to su se natjecanje već plasirali Rusija kao domaćin, Njemačka kao aktualni svjetski prvak, Australija kao pobjednik Azijskog kupa i Čile kao pobjednik Copa Americe . Njima se još trebaju pridružiti predstavnik CONCACAF-a, koji će po prvi put biti odlučen doigravanjem između pobjednika Gold Cupa iz 2013. (SAD) i 2015. (Jamajka ili Meksiko), zatim pobjednici Afričkog kupa nacija 2016., europski prvaci 2016 i pobjednici OFC kupa nacija 2016.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider