Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na Ruse s 20 igrača

Čačić iznenadio s dva imena: Hajduk dobio novog reprezentativca

Izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić pozvao je 20 igrača za okupljanje u studenom tijekom kojeg će reprezentacija odigrati prijateljsku utakmicu s Rusijom, objavili su u HNS-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić objavio je popis od 20 igrača za okupljanje u studenom tijekom kojeg će reprezentacija odigrati prijateljsku utakmicu s Rusijom u Krasnodaru (17. studenoga).

Pao dogovor: Evo s kim i kada opet igra hrvatska reprezentacija 

Po prvi puta među "vatrene" je pozvan branič i kapetan Hajduka Goran Milović, a poziv je ponovno dobio i veznjak i kapetan Dinama Domagoj Antolić, koji je jedini dosadašnji nastup za reprezentaciju upisao u studenome prošle godine u prijateljskoj utakmici protiv Argentine. 

"Ova utakmica nama je ujedno i početak priprema za Europsko prvenstvo iduće godine. Sučelit će se dvije momčadi koje su izborile izravni plasman na Euro, što dovoljno govori o kvaliteti susreta koji će dati dosta odgovora na neka otvorena pitanja", rekao je Čačić.

Veznjak madridskog Reala Mateo Kovačić doći će na okupljanje reprezentacije, ali neće konkurirati za susret s Rusijom već će biti na raspolaganju izborniku mlade reprezentacije Nenadu Gračanu za iznimno važan kvalifikacijski ogled za odlazak na EP protiv Španjolske.

Protiv Rusije neće igrati niti drugi član madridskog Reala Luka Modrić kojega je Čačić odlučio poštedjeti ove akcije.

"Luka je u stalnom ritmu, imao je određenih problema s ozljedama i odlučio sam se u toj utakmici dati veću minutažu drugim igračima sredine terena", naglasio je hrvatski izbornik.


REPREZENTACIJA HRVATSKE:

VRATARI: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Rijeka)

OBRANA: Darijo Srna (Šahtar), Šime Vrsaljko (Sassuolo), Josip Pivarić (Dinamo Zagreb), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Domagoj Vida (Dinamo Kijev), Vedran Ćorluka (Lokomotiv Moskva), Marko Lešković (Rijeka), Goran Milović (Hajduk)

VEZA: Ivan Rakitić (Barcleona), Milan Badelj (Fiorentina), Domagoj Antolić (Dinamo Zagreb), Marcelo Brozović, Ivan Perišić (oba Inter Milano)

NAPAD: Ivica Olić (Hamburger SV), Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Andrej Kramarić (Leicester City)

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider