Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nešto ga muči

Ronaldo pokrenuo nove glasine: Otkrio zašto je podbacio protiv Barce

Cristiano Ronaldo je priznao da nije bio na svojoj razini početkom sezone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je sinoć zabio četiri gola Malmoeu u Ligi prvaka, Cristiano Ronaldo je priznao da u prvim dijelu sezone nije bio u dobroj formi.

„Bio sam ispod svoje razine“, kaže Ronaldo koji je, istina, zabio pet golova Espanyolu, tri Šahtaru i sada četiri gola Malmoeu, no razočarao je u neizvjesnim utakmicama, kada se lomio rezultat, kao što je to bilo u Gijonu, Sevilli ili Vigu, a posebice u najvažnijoj utakmici polusezonu, „el clasicu“, protiv Barcelone, koja je razbila i ponizila Real na Santiago Bernabeuu s 4:0.

Tjednima se spekuliralo kako je Ronaldo u zavadi s trenerom Rafaelom Benitezom, kako je posvađan s pola svlačionice i priprema teren za transfer u Paris SG te zbog toga ne igra kako zna i može, no Ronaldo ima drugačije objašnjenje.

„Sada sam sretan, ali na startu sezone sam imao neke osobne probleme“, kazao je Ronaldo te dodao: „Ali to nije za javnost, ostaje sa mnom.“

Portugalac je tom rečenicom ponovo razbuktao spekulacije, jer sada svi pokušavaju doznati o čemu se radi. Oko privatnog života najveće zvijezde Reala već godinama se ispredaju različite priče.

Ronaldo je goruća tema britanskih i inih europskih tabloida još iz vremena dok je hodao sa starletom Gemmom Atkinson u njegovim ranim danima u Manchester Unitedu pa sve do hodanja i raskida veze s ruskom manekenkom Irinom Shayk te najnovijeg „sočnog žutaka“ oko prijateljevanja s Badrom Harijem, marokanskim kick-boksačem kojeg gotovo na dnevnoj razini posjećuje privatnim mlažnjakom u Rabatu, koji je od Madrida udaljen sat i 45 minuta leta.

Španjolski mediji pisali su kako su čelnici Reala zabrinuti Ronaldovim izletima smatrajući da time rasipa energiju i odvlači mu koncentraciju, a što sve skupa negativno utječe na Portugalčeve igre.

Vrijeme će pokazati je li se Ronaldo definitivno „vratio u igru“ nakon demoliranja švedskog prvaka ili će to bi samo kratkotrajni labudov pjev. Već u sljedećem kolu Real očekuje teško iskušenje na gostovanju kod Villarreala i vjerojatno će mu trebati Ronaldo u najboljem izdanju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider