Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Puklo do kraja

Ronaldo izbjegava Srbiju i ne može smisliti Beniteza: Evo dokle je to otišlo!

Sa svojim taktičkim zamislima, obranaškom taktikom i čestim rotacijama Rafael Benitez već je dozlogrdio najvećima zvijezdama Reala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Portugal pobijedio Dansku 1:0, osigurao je plasman na Euro 2016., pa će Cristiano Ronaldo odmah vratiti u Madrid i neće igrati posljednju utakmicu kvalifikacija protiv Srbije.

Ronalda u Madridu čeka mučna atmosfera, pišu španjolski mediji. U svlačionici Reala vlada napeta situacija. Sa svojim taktičkim zamislima, obranaškom taktikom, čestim rotacijama i javnim kritikama Rafael Benitez već je dozlogrdio najvećima zvijezdama Reala.

Karim Benzema javno je izrazio nezadovoljstvo nakon derbija s Atleticom. Neki igrači Reala spremali su se za javni napad u „mixed zoni“, no odustali su u zadnji tren. Navodno se radilo upravo o Ronaldu koji je s Benitezom u konstantnom sukobu još od ljetnih priprema. Pojedini španjolski mediji spekuliraju kako su njihovi odnosi nepovratno narušeni.

„Ronaldo i Benitez uopće ne razgovaraju“, tvrde u poznatoj španjolskoj tv-emisiji „El Chiringuito“.
Ronaldo je navodno nedavno čak odbio fotografiranje s trenerom na službenom foto-sessionu stručnog stožera i Realovih kapetana.

Požar pokušava ako ne ugasiti, onda barem lokalizirati kapetan Reala Sergio Ramos, koji se odazvao na poziv Beniteza da porazgovaraju u četiri oka. Ramosu nije sjelo javno prozivanje trenera koji mu je zamjerio nesmotreno skrivljeni jedanaesterac u derbiju s Atleticom. Prenio je Benitezu stajalište svlačionice, a ovaj mu je objasnio svoje viđenje situacije. Dogovorili su se da od sada sve zamjerke i polemike između trenera i igrača ostanu unutar četiri zida. Vidjet ćemo hoće li "mirovni sporazum" uspjeti i do kada će primirje trajati?

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider