Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Istječe posudba

Rijekin Španjolac završio sezonu: Hoće li ostati na Kantridi?

Španjolski prvoligaš Espanyol objavio je na svojoj službenoj stranici da će njihov igrač Alex Fernandez (22), koji se nalazi na šestomjesečnoj posudbi u Rijeci, u Muenchenu operirati prepone zbog čega će sljedeća dva mjeseca morati izbivati s terena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Alex Fernandez već nekoliko tjedana ima problema s preponama pa je nakon dogovora liječnika Rijeke i Espanyola odlučeno da se podvrgne kirurškom zahvatu kojeg će obaviti doktorica Ulrike Muschaweck, "jedna od najprestižnijih kirurginja s velikim iskustvom u ovoj vrsti zahvata", piše na stranici Espanyola.

Mladi Španjolac je krajem siječnja došao u Rijeku na šestomjesečnu posudbu, a riječki klub ima pravo otkupa njegovog ugovora. Za momčad s Kantride je u devet utakmica postigao dva pogotka. Njegov brat Nacho, branič Real Madrida, ističe kako je Álex jako sretan u Rijeci.

"Vjeruje da će ondje postati bolji igrač jer je hrvatska liga dovoljno kvalitetna, a Rijeka nakon igara u Europskoj ligi više nije nepoznati klub", rekao je Nacho za Hinu.

Rijeka se u prvenstvu nalazi na drugom mjestu sa 69 bodova, 12 manje od prvaka Dinama i iduće godinama će igrati u kvalifikacijama ze Europsku ligu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider