Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Manje gledati tko sudi"

Počinje riječki hod prema tituli, Kek otkrio što očekuje

Riječane odmah na startu proljetnog dijela sezone očekuje teško gostovanje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rijeka u sklopu 21. kola HNL-a, prvog u 2017. godini, gostuje kod Osijeka (nedjelja, 15:00). U Gradskom vrtu Riječani kreću, ili bolje reći, nastavljaju pohod prema prvom naslovu prvaka u klupskoj povijesti.

"Neka konačno počne. Bila je lijepa pauza, ali ipak je u svima nama taj sportski duh i adrenalin. Odmah na početku imamo baš izazovno gostovanje kod ekipe koja je dosta goropadna, u pozitivnoj atmosferi i priči.
Kad igraš protiv ekipe koja je u vrhu ljestvice to onda znači da je kvalitetna i ti moraš imati dovoljno u glavi da to riješiš", u najavio utakmice poručio je Matjaž Kek.

Trener Rijeke naglasio je kakav mentalitet pokušava usaditi svojim igračima.

"Moramo manje gledati tko sudi"

"Počinjemo od nule, lijepo je tih šest bodova, ali za mene je nula i krećemo u jedno kvalitetno nogometno proljeće za koje sam uvjeren da će Rijeka igrati zapaženu ulogu. Mi moramo razmišljati o sebi i našoj razini. Igrači su isto malo nervozni, a naša velika obaveza je pozitivna navijačka atmosfera i veliki motiv odnosno to što se traži karta više kod naših navijača."

Keka i Rijeku čeka Osijek koji u ovo proljeće ulazi sa znatno drugačijim ambicijama nego li u protekla dva kad je u zadnjim kolima spašavao prvoligaški status.

"Moramo pogledati sebe i dati ono što možemo, a ujedno i što manje gledati tko sudi, kakvo je vrijeme, kakav je teren. Moramo težiti tome da ponovimo ono što je bilo na jesen, ili da budemo čak i bolji. Bilo je to slatkih šest tjedana, malo darovi, bomboni, ali sada treba kopati", zaključio je Kek.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider