Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Nitko nema to pravo'

'Rigao vatru': 'Sudac je sramotno pomogao Dinamu i osakatio nas!'

Nogometaši Dinama u subotu su bez puno muke pobijedili Inter s 5:1, a junak susreta bio je mladi napadač Armin Hodžić koji je zabio hat-trick.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od pogodaka bio je izuzetno atraktivan, igrač Dinama zabio je rijetko viđenim škaricama. No, utakmicu je obilježio i sporan detalj u 38. minuti kada je sudac Tihomir Pejin dosudio Dinamu sumnjivi jedanaesterac i isključio Komorskog.

''Moram reći kako je u 38. minuti sramotno okrenuta utakmica u korist Dinama. A kada u Maksimiru gubite 2:0, pa imate igrača manje, onda je nemoguće igrati. Dinamo je danas stvarno igrao dobro, nisam siguran da bi mi nešto više danas izborili, ali smo željeli vidjeti gdje smo u odnosu na takvog suparnika'', rekao je trener Intera Samir Toplak, a zatim nastavio:

''Televizijska snimka potvrdila je moje riječi, u suprotnom ne bi ovako javno istupao. Danas nije bilo potrebe na takav način uništiti utakmicu, mi smo sada osakaćeni i za sljedeće kolo.''

A što vam je rekao Komorski?

''Komorski mi se kune da nije bio blizu suca. A ako sudac kaže da je Komorski zbog prigovora dobio crveni karton, onda - laže. Gledajte, mi radimo marljivo cijele dane, crnčimo po svakakvim uvjetima, pa nam nitko nema pravo na ovaj način uništiti utakmicu'', zaključio je Toplak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider