Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za Dnevnik Nove TV

Pjevušio Lijepu našu, zabio dva gola pa obukao dres Modrića

Josip Drmić zabio je Hrvatskoj dva pogotka, ali nakon utakmice je otvorio dušu...

Napadač švicarske reprezentacije Josip Drmić zabio je Hrvatskoj dva gola i pokazao je ljudima iz HNS-a što su propustili. Naš ga savez svojedobno nije ni pitao bi li igrao za Hrvatsku.

"Bila je fantastična predstava, koristio sam greške Hrvata. Sretan sam, ali mi je malo žao zbog tih golova. Pjevao sam u sebi hrvatsku himnu, to me je naučila mama i nikad neću zaboraviti. To ću uvijek nositi u srcu." rekao je Drmić koji se nakon utakmice zamijenio za dres s Lukom Modrićem.

"Hrvatska je bila senzacionalna, igrači kao da su s drugog svijeta. Oni su moji idoli, mogao sam puno naučiti od njih", dodao je napadač Nurnberga.

Stajao je Josip na terenu obučen u hrvatski dres, a osjećaji su mu se miješali. Zabio je dva gola, ali je bacio pogled i prema hrvatskim nogometašima koji su otišli pozdraviti navijače. U mix-zoni se osvrnuo i na ne tako davnu prošlost, dok nije odabrao reprezentaciju za koju će nastupati.

"Postojala je mogućnost, bile su priče, ali nitko nije iz Saveza došao prema meni ili došao pričati sa mnom ili mojom obitelji. Žao mi je, tužan sam zbog toga, ali sam sada sretan što igram za Švicarsku. Švicarska me oduvijek pratila, bila je tu uz mene."

Švicarski izbornik Ottmar Hitzfeld je nakon utakmice rekao:

''Ovo je realan rezultat, svakoj momčadi je pripalo po jedno poluvrijeme'', rekao je Hitzfeld koji je zadovoljan prvim dijelom utakmice.

''Bili smo vrlo opasni. Drmić je pokazao koliko je brz i iskoristio svoje šanse.''

No, nastavak je pripao Hrvatskoj.

''Hrvati su uveli Modrića i Mandžukića i bili puno opasniji. Kod nas su igru napustili Behrami, Inler i Shaqiri što se vidjelo na terenu. Švicarska nije poput Njemačke, Španjolske, Argentine ili Brazila koji imaju široku klupu'', rekao je švicarski izbornik.(I.Š./VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider