Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slavlje Belgijanaca

Wilmots na rukama igrača: 'Hrvate je teško pobijediti, vidimo se u Brazilu'

Marc Wilmots izborio je s Belgijom plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu na suveren i dojmljiv način. Belgijci su u Zagrebu odigrali sjajno prvo poluvrijeme.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Smatram da smo odigrali ozbiljnu utakmicu, da smo još narasli u ovoj utakmici. Znali smo da će Hrvati pritiskati, da će se boriti pa smo ih morali spriječiti u tome. Prije svega smo igrali preko lijeve strane. Imali smo dosta raspoloženih igrača i na kraju smo to iskoristili.“

>> Hrvatska izgubila od Belgije i opasno ugrozila odlazak u Brazil!

>> Štimac uvjeren: Nismo zaslužili izgubiti!

>> Hrvatski igrači vjeruju u prolaz: 'Stanje u svlačionici nije baš najbolje'

Marc Wilmots je zahvalio svojim suradnicima, kojih ima čak 45. Sjetio se i Dicka Advocaata s kojim dijeli istu filozofiju nogometa.

„Imali smo veliku podršku navijača. Bili smo jedna duša i jedno tijelo.“

Šanse Hrvatske za plasman u Brazil kroz doigravanje?

„Teško je reći. Ovisi koga će dobiti. Hrvatsku je teško pobijediti, to je sigurno. Jer, Hrvati su vrlo čvrsti. Nadam se da ćemo se vidjeti u Brazilu.“

Wilmots je pred utakmicu u Zagrebu preko medija kritizirao dvostrukog strijelca Lukakua.

„Lukaku je vrlo mlad igrač. Kada ga kritiziram, to je zato što želim da napreduje. Želim da bolje igra bez lopte, on još može puno napredovati, veliki je potencijal“, zaključio je Wilmots.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider