Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ANKETA

Slažete li se sa stavovima Davora Šukera i 'igranju samo u Zagrebu'?

Na jučerašnjem je radnom doručku s predstavnicima medija Davor Šuker otkrio što misli o gostovanjima u Splitu i Osijeku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slavonija i Dalmacija opet će proključati od nezadovoljstva. I ne samo oni jer očito svi ostali donijeli bi Davoru Šukeru samo minus. Predsjednik HNS-anajavio je kako se savezu ne isplati igrati nigdje drugdje nego na Maksimiru.

''Ne znam kada ćemo opet u Split ili Osijek. Financijski se isplati igrati samo u Zagrebu'', rekao je Šuker i jasno poručio svojim Osječanima.

''Oni se ljute, a sve sam im dao. Platio sam im dvoboj s Walesom, ali to im je zasad to'', prenose njegove riječi Sportske novosti.

Što se Splita tiče, tu je bio još izravniji.

''Bojkotirali su 100. godišnjicu HNS-a. Tada samo imali milijune minusa'', rekao je predsjednik HNS-a koji se čudi kako je tamo sve skupo i smatra da u Splitu neki želi zaraditi na HNS-u.

Najavio je ipak odlazak u drugi najveći grad u Hrvatskoj kako bi vidio imaju li na Poljudu novca za investiranje u čitače karata na ulazima, video nadzor i ostalo, jer ako nemaju...

''Tamo nemamo uvjete i još nas vrijeđaju. Dok je tako, igrat ćemo samo u Zagrebu. Ne bojim se to reći. Obećao sam im pet utakmica, ali možda u 20 godina.''

Nakon ovakvih izjava, vrijeđanje čelnika HNS-a, službenih i neslužbenih, diljem Hrvatske sigurno neće prestati. Nažalost, još će se više povećavati,a onda će se to vješto povezivati s podrškom reprezentaciji. I tako u krug...

Slažete li se s ovim izjavama Davora Šukera? Recite svoje mišljenje u našoj anketi.

Kako komentirate izjave Davora Šukera kako se reprezentaciji isplati igrati samo u Zagrebu?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider