Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Blistao na treningu

Štimac pozvao Hajdukova vratara: Halilović debitira protiv Škotske!?

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac pozvao je na pripreme u Međugorje vratara Hajduka Lovru Kalinića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tomić se ozlijedio, dobio je nezgodan udarac, ide na snimanje, pa smo posegnuli za Kalinićem“, objasnio je Štimac svoju odluku da pozove Hajdukova vratara na pripreme u Međugorje.

„Zadovoljni smo sa svime u Međugorju, ovdje imamo potreban mir, ali nisam još odlučio hoće li nam postati stalna baza. To će i dalje biti Zagreb.“

Štimac je u reprezentaciju pozvao nekoliko mladih igrača.
„Želim ostaviti nešto svojem nasljedniku. Već sada razmišljam o budućnosti. Mladi moraju poštovati starije, ali na terenu nema hijerarhije. Tu se svatko mora izboriti za svoje mjesto“, kaže Štimac te dodaje kako reprezentacija još nije kompletirana.

„Čekamo stožerne igrače. Škoti imaju problema u obrani, ali već sada mogu otkriti da ćemo ih stisnuti od prve minute.“

Izbornik je najavio kako bi Alen Halilović mogao debitirati u dresu reprezentacije protiv Škota.

„Sve ovisi o njemu. Jučer je blistao na treningu. Na dobrom je putu da već protiv Škotske ima konkretan učinak“, zaključio je Štimac.

Napadač Evertona Nikica Jelavić žali što Hrvatske nije mogla odigrati prijateljsku utakmicu u Mostaru.
„Imat ćemo dva otvorena treninga koja će sigurno privući gledatelje. Što se mene tiče, dobro se osjećam iako me gol ove sezone nije baš išao. Čekam da prođe sezona i da se odmorim fizički i psihički.“

Reprezentacija je na čelu s izbornikom posjetila Majčino selo u Međugorje u kojem su zbrinuta djeca bez roditelja te zajednicu Milosrdni otac gdje se liječe ovisnici o drogi. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider