Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Srbija - Hrvatska

Štimac o Mandžinom problemu i ovacijama za Modrića na Bernbeuu

Hrvatski izbornik Igor Štimac prokomentirao je stanje reprezentativaca uoči kvalifikacije utakmice za SP protiv Srbije u Beogradu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''S Mandžukićem je sve u redu. Ne treba brinuti, ona je tvrda kost. Koljeno je OK. Raduje me da je Luka dobio ovacije Bernabeua. To je sasvim sigurno ohrabrenje, bio je odličan'', rekao Štimac te nadodao:

''Otpali su Schildenfeld i Badelj zbog ozljeda i oni neće konkurirati za Srbiju.''

>> Mihajlović: Već smo pokazali da možemo pobijediti Hrvatsku!

>> Mihajlović objavio popis za Hrvatsku: Ipak pozvao i Matića!

Protiv Srbije će Hrvatska pokušati ostati u igri za prvo mjestu u skupini, a u tom slučaju na Marakani nam igra samo pobjeda.

''Ovo sigurno nije jedna od tih utakmica, ne volim te biti ili ne biti. Nije niti jedna od preostale tri. Ako ne izborimo Svjetsko prvenstvo kroz skupinu, izborit ćemo kroz kvalifikacije'', objasnio je hrvatski izbornik.

Na pitanje kako komentira popis Siniše Mihajlovića na kojem se našlo ima povratnika Nemanje Matića, jednog od najtraženijih mladih igrača Europe.

''Nemamo se što lagati, Matić je jedan od najboljih defenzivnih veznjaka Europe, to je sigurno dodatni plus za njihovu momčad. A na meni je da tražim 11 najspremnijih da istrče na Marakani'', zaključio je Štimac.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider