Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I Šimunić kod doktora

Štimac ostao bez veznjaka za Wales: 'Nije dobro, neće igrati 3-4 tjedna'

Hrvatski nogometaši odradili su popodnevni trening nakon zasluženog slobodnog jutra poslije pobjede nad Srbijom. Međutim, među igračima nije bilo Nike Kranjčara i Josipa Šimunića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kranjčar je na utakmici sa Srbijom ozlijedio ligamente koljena te u utorak neće moći igrati u Walesu, prenosi Večernji list.

>> Srbi: Razočarani smo atmosferom, ovo je 'kamilica' za Marakanu!

>> Popularni srpski komentator napravio urnebes nakon derbija u Zagrebu!

>> 'Orlovi' razočarani 'dvicom': Prepotentna zvijezda očekivala 'petardu'!

>> Velšani se bruse: Možemo napraviti pritisak na Hrvatsku i Belgiju

>> Štimca baš ide karta, dobio je i više nego što je morao

Šimunić je također bio kod liječnika, međutim kažu da je njegov pregled rutinski te da konkurira za nastup u Swanseaju. Kranjčar je sa Srbijom odigrao nešto više od sat vremena, a Štimac je ionako najavio promjene u sastavu!

''Nije dobro, ozlijedio je unutrašnji postranični ligament desnog koljena. Nije to strašna ozljeda, ali 3-4 tjedna neće moći igrati. Riječ je o jačem istegnuću koje je jako bolno. Nije mogao upotpunosti ni ispružiti ni skvrčiti nogu. Sigurno da će mu neko vrijeme trebati za oporavak, možda i mjesec dana'', rekao je liječnik reprezentacije Boris Nemec.

Vijesti o Šimuniću ipak su bolje.

''Osjetio je malo zatezanje mišića potkoljenice, no mislim da će biti sve u redu i da uopće nije upitan za utakmicu s Walesom u utorak'', zaključio je Nemec.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider