Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Raspad sistema

Srpski tragičar iz Zagreba napao novinara pa se ispričavao

Aleksandar Kolarov i dalje proživljava teške dane nakon velike greške u porazu na Maksimiru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska je u petak pobijedila Srbiju s 2:0 na Maksimiru, a susjedi su tragičarom utakmice proglasili jednog od najiskusnijih igrača, beka Manchester Cityja Aleksandra Kolarova. Upravo je on krivo ispucao jednu loptu nakon pritiska hrvatskih nogometaša. Mandžo je presjekao, Rakitić dao za Olića, a ovaj je ubacio do Mandže za 1:0.

>> Preokret u Srbiji: Ipak tjeraju Mihajlovića nakon poraza od Hrvata?!

>> Pogledajte kako se Mel Gibson skoro 'ubio' kad je Mandžo zabio Srbima

Kolarov je bio poprilično bahat pred novinarima nakon same utakmice. Rekao je kako je očekivao više od Hrvata, ali mislimo kako su njegovi sunarodnjaci ipak više očekivali od njega.

Jučer je uoči press konferencije u kampu srpske reprezentacije u Staroj Pazovi verbalno napao novinara tabloida Alo!.

''Sram te bilo, što pišeš gluposti. Pozivaš ljude da ne dođu u Novi Sad na utakmicu protiv Škotske. Što se praviš lud, vidio sam ti fotografiju u novinama, sram te bilo.''

Raspad sistema oko srpske reprezentacije

Novinar nije uspio doći do riječi, a kada je napokon Kolarov stao, ovaj mu je objasnio kako on nije autor teksta koji je ga naljutio. Nakon desetak minuta smirivanja situacije, Kolarov se ispričao novinaru, a ostali su se predstavnici medija zgražavali.

Tamošnji mediji pišu kako ga je greška u Zagrebu totalno bacila u očaj, a odnosi oko srpske reprezentacije nisu baš najbolji. Mihajlovića većina medija poziva na ostavku nakon čak sedam poraza od 11 utakmica na klupi Srbije i ostajanja bez šanse za Brazil nakon svega pet kola kvalifikacija.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider