Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hrvatska – Srbija

Šaljite nam fotografije kako se pripremate za utakmicu desetljeća!

Hrvatska u petak, 22. ožujka, na Maksimiru dočekuje Srbiju u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako se i očekivalo, interes za utakmicu je golem, a kapacitet stadiona Maksimir ni izbliza ne zadovoljava potražnju za ulaznicama koje su već odavno razgrabljene. Na Maksimiru se očekuje 35.000 raspjevanih hrvatskih navijača koji će biti, kako se to u nogometnom žargonu kaže, „dvanaesti igrač“ hrvatske reprezentacije.

>> Štimac poslao jasnu poruku svima koji dolaze na Maksimir!

>> Hoće li Mandžo mijenjati dres? 'Nikad ga ne mijenjam, ali...'

Oni koji nisu uspjeli doći do vrijednog papirića, utakmicu će pratiti putem videozidova na trgovima, na malim ekranima u brojnim kafićima ili vlastitim domovima. Kako se utakmica približava, atmosfera je sve užarenija.

Diljem Hrvatske navijačke skupine završavaju pripreme za utakmicu. Tako su, primjerice, članovi navijačka udruge „Uvijek vjerni“ izvjesili ogroman dres hrvatske nogometne reprezentacije na Vjesnikov neboder na Slavonskoj aveniji u Zagrebu.

Naše čitatelje pozivamo da nam pošalju fotografije iz svojih gradova, mjesta i domova kojima će posvjedočiti kako se pripremaju za utakmicu koja će se pamtiti godinama.

Fotografije šaljite na mail: info@gol.hr ili moj.report@novatv.hr

Tko će u petak navečer slaviti na Maksimiru?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider