Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije Raketi bilo lako

Razbjesnio Švicarce: 'Neka prijeteća pisma Ivanu nisam smio ni pokazati'

Opušteni i dobro raspoloženi hrvatski reprezentativci iščekivali su prvu provjeru u godini svjetskog prvenstva. I posljednju uoči završnog okupljanja za akciju Brazil.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za jednoga od njih Švicarska je poseban protivnik…

„Vidjet ću jako puno prijatelja i bivših suigrača u švicarskoj reprezentaciji, ali za mene je utakmica kao i svaka druga. Želim pobijediti i da moja obitelj i svi prijatelji koji su tu uživaju“, kazao je Ivan Rakitić.

Za Dnevnik Nove TV progovorio je i Ivanov otac, Luka Rakitić.

„Srce malo jače udara. Ovo je naša druga domovina. On je tako odlučio i normalno da je svakom roditelju drago da se to prvi puta događa ovdje u Švicarskoj.“

Ivanu je, naime, ovo bio prvi reprezentativni nastup u državi u kojoj je rođen. Kada se 2007. definitivno odlučio za Hrvatsku, obitelj je proživljavala teške dane. Razočarani švicarski navijači na kućni adresu slali su i prijeteća pisma.

„Neka pisma nisam smio Ivanu ni pokazati, ali život teče dalje, ne bih se htio puno sjećati“, priznao je otac Luka našem reporteru Saši Lugonjiću.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider