Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Užasne scene

Pucale kosti na prijateljskim utakmicama: Šokovi za Meksiko i Italiju!

Talijanski nogometni reprezentativac Riccardo Montolivo iznesen je s travnjaka nakon svega osam minuta igre u prijateljskom ogledu protiv Irske zbog sumnje da mu je pukla noga...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Riccardo Montolivo je žurno prevezen u bolnicu na detaljne preglede, gdje je ustanovljeno da mu je start neopreznog Jamesa Pearcea oduzeo kartu za Svjetsko prvenstvo u Brazilu koje započinje za 12 dana.

Prilikom iznošenja s travnjaka Montolivo je, prenose talijanski mediji, svojim suigračima govorio "Mi sono rotto", odnosno prevedeno na hrvatski – slomio sam ju!

'''Ima frakturu tibije. Čekam još detaljne nalaze, ali svaki lom tibije znači operaciju. Žao mi je dečka, ali za njega neće biti Svjetskog prvenstva. Izbivat će oko dva mjeseca'', rekao je liječnik reprezentacije.

Noga je pukla i nesuđenom protivniku hrvatskih nogometaša. Luis Montes je zabio sjajan gol u 33. minuti protiv Ekvadora, no nešto kasnije je startao na protivničkog igrača, ali je Meksikanac prošao puno gore.

Montes, koji neće ići na SP,  je 28-godišnji vezni nogometaš meksičkog kluba Leon, koji je u prošloj sezoni postigao osam pogodaka u 32 nastupa.

Prijateljske utakmice:

Albanija – Rumunjska 0-1 (Rat 82)

Meksiko – Ekvador 3-1 (Montes 33, Fabian 69, Banguera 76-ag / Guagua 80)

Portugal – Grčka 0-0

Nizozemska – Gana 1-0 (Van Persie 5)

Italija – Irska 0-0

Alžir – Armenija 3-1 (Belkalem 13, Ghilas 22, Slimani 41 / Juspašjan 46)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider