Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žele da ode - odmah!

Preokret u Srbiji: Ipak tjeraju Mihajlovića nakon poraza od Hrvata?!

Iako je FSS davao potpunu podršku izborniku Siniši Mihajloviću nakon poraza od Hrvatske u Maksimiru uz objašnjenje kako on treba nastaviti s projektom kojeg je započeo, ta priča ipak ne drži vodu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U FSS-u jedva čekaju, piše srpski Sport, jedva čekaju da ga se riješe, a odluka o prekidu suradnje bit će donesena nakon detaljne analize onog što je Miha dosada napravio s momčadi.

>> Štimac poručio: Belgija će pokleknuti, a Wales je važan kao Srbija!

>> Srpski tragičar iz Zagreba napao novinara pa se ispričavao

Mihajloviću ništa još nije rečeno da se ne bi narušila atmosfera uoči utakmice sa Škotskom koja se igra u utorak, no članovi FSS-a potpuno su razočarani onim što je Srbija pokazala Zagrebu. Ne kriju da bi ga rado odmah vidjeli kako odlazi, no ipak će pričekati kraj kvalifikacija, ponajviše zbog unosnog ugovora kojega će Mihajloviću u svakom slučaju morati isplatiti, a bez plasmana na SP ionako su već praktički ostali.

U tekstu dodaju kako je Zdravko Kuzmanović zapravo samovoljno otišao s priprema, a ne zbog ozljede. Igrač Intera vratio se u Italiju navodno ljutit što je utakmicu u Maksimiru gledao s tribina.

"On je fin dečko pa nije htio unijeti negativnu atmosferu među suigrače. Sačekao je da utakmica završi, a onda poručio Mihajloviću da se ne igra s njegovom reputacijom. Više neće igrati za reprezentaciju dok je Mihajlović izbornik", pišu srpski mediji.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider