Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To mu je najvažnije

Pogledajte što Ibra štiti kad Ronaldo puca 'slobodnjake'

Portugal je pobijedio Švedsku 1:0 u prvoj utakmici doigravanja za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedini pogodak na utakmici postigao je Cristiano Ronaldo u 82. minuti pa Portugal odlazi na uzvrat u Švedsku s lijepom prednošću.

>> Ronaldo zasjenio Ibru i donio Portugalu prednost pred uzvrat

>> Pogledajte kako je Ronaldo izgubio živce!

„Naravno da je ovo najbolja moguća minimalna pobjeda. Bitno je da nismo primili pogodak, makar kada razmišljam o utakmici osjećam žal što prednost nije i veća“, rekao je Paulo Bento, izbornik Portugala.


Portugal 1-0 Sweden (Goal Cristiano Ronaldo) by all-goals

„Morali smo pogodak zabiti mnogo ranije. No, igrali smo dobru utakmicu, posebno u nastavku. Nizali smo šanse i propustili neke koje možda nismo smjeli. No, Švedska je jaka momčad i oni su nekoliko puta opasno kombinirali pred našim vratima“, zaključio je portugalski strateg.

Najbolji igrač utakmice bio je Ronaldo, koji se osim pogotka istaknuo s nekoliko dobrih poteza, mogao je zabiti još koji pogodak, imao je još dvije lijepe šanse, a uzdrmao je i gredu.

"Mi smo spremni za novu borbu i u Švedskoj", kazao je Ronaldo.

"Bilo je izuzetno bitno postići pogodak. Ova je pobjeda nemjerljivo bolja od remija. Istina, mogli smo dati još jedan ili dva pogotka, ali i ovako smo zadovoljni. Važno je bilo doći do prednosti i to smo učinili", zaključio je igrač madridskog Reala.

Ronaldo je po svemu zasjenio najveću zvijezdu švedske selekcije Zlatana Ibrahimovića koji nije odigrao posebno dojmljivu partiju. Ibra se najviše istakao zanimljivim pokrivanjem tijela prilikom slobodnih udaraca koje je izvodio Ronaldo. Provjerite u priloženom videu. (I.M./TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider