Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oprez, stižu Škoti

Počinje prodaja karata za 'visoko rizičnu utakmicu sa Škotskom'

Na press konferenciji u HNS-u najavljena je utakmica sa Škotskom 7. lipnja u Zagrebu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović i povjerenik za ulaznice Ante Martinac najavili su utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Hrvatska – Škotska. Večeras u 20.15 počinje internet prodaja ulaznica, dok će se na prodajnim mjestima moći nabaviti od 1. lipnja.

U prodaji će biti 35 tisuća ulaznica, od kojih čak 23 tisuće u online prodaji. Škota stiže između 2500 i 3000 i bit će smješteni na zapadnoj tribini.

Ponovio je Vrbanović i kontroverznu teoriju o utakmici visokog rizika protiv reprezentacije čiji navijači gaje posebno prijateljstvo s hrvatskim navijačima.

''FIFA je naredila da moramo prijaviti domaćinstvo 90 dana prije utakmice. Policija je izvjestila kako samo Maksimir može organizirati ovakvu utakmicu visokog rizika'', poručio je Vrbanović te dodao kako je zadovoljan reakcijom iz Splita.

''Nemamo mi ništa protiv Rijeke, Splita ili nekog drugog grada. Vidjet ćemo tko će dobiti domaćinstvo za Belgiju'', rekao je pomalo neuvjerljivo Vrbanović.

Odluka IO HNS-a o prekidanju disciplinskog postupka protiv Zdravka Mamića nije htio komentirati, tek je dodao kako famozni Kodeks o ponašanju nogometnih djelatnika nije prekršen.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider