Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nisu svi stigli

Počele pripreme za Srbiju, Sammir poručio: Modrić je moj idol!

Akcija Srbija i Wales i službeno je počela okupljanjem u hotelu AS, a njeni prvi dio trajat će sve do petka i ogleda s izabranicima Siniše Mihajlovića.

Izbornik Štimac tijekom danas okupio je veći dio svoga kadra. Nedostaju samo igrači koji su za svoje klubove igrali u nedjelju.

Najlakši prijelaz s klupske na nacionalnu razinu imaju HNL reprezentativci. Dinamov Vatreni dvojac Sammir - Ademi imao je priliku još jednom opipati navijački puls pun iščekivanja u sklopu HNS-ovog programa "Dani nogometa.

"Svi mislimo o toj utakmici protiv Srbije, to je velika utakmica, ali mislim da je stvarno pozitivna atmosfera. Na tu utakmicu gledamo kao na svaku drugu, želimo uzeti sva tri boda i mislim da ćemo to i napraviti. Mi se ne trebamo opterećivati s njima. Ako mi budemo pravi ne trebamo se ničeg bojati."

Sammir priznaje da bi volio zaigrati protiv Srbije: "Očekujem samo neku minutažu. Da li će biti od prve minute ili će biti u drugom poluvremenu, meni tako svejedno. Što se tiče Srba, jaki su u obrani, a mi smo jaki u napadu. To znači da ćemo više napadati, a oni više se braniti."

Sve veseli veliki rast u formi Ivice Olića koji u posljednje vrijeme redovito zabija za svoj Wolfsburg, te Luke Modrića koji je u subotu novim dalekometnim projektilom odveo Real prema pobjedi protiv Mallorce.

"On je moj idol. Ja sam imao čast igrat s njim u Dinamu nekih godinu i pol i naučio sam puno s njim. Nadam se da će on biti igrač odluke i u ovoj utakmici."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider