Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mobilizacija među igračima

Pletikosa: Poljuljani smo, ali u nama se probudio inat!

Hrvatski nogometni reprezentativci večerasu Glasgowu završavaju s natjecanjem u kvalifikacijskoj skupini za Svjetsko prvenstvo. Ostala je još Škotska kod koje 'Vatreni' od 21.00 traže povoljan rezultat...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

SVE O UTAKMICI ŠKOTSKA - HRVATSKA

''Sigurno da nam ta utakmica može povratiti samopouzdanje izgubljeno u očima javnosti. Ne možemo reći da nismo poljuljani. Međutim, sve nas to skupa može mobilizirati ta atmosfera. Mislim da se u nama probudio jedan inat. U svim tim situacijama u kakvim smo bili do sada, i kako je bilo i poslije Grčke prije dvije godine, smo znali reagirati. tako će biti i ovaj put'', poručila je vatrena jedinica Stipe Pletikosa, kazavši kako još ne razmišlja o protivniku u dodatnim kvalifikacijama.

>> Štimac otkrio razlog krize: Nastojim promijeniti neke stvari iz Bilićeve ere

>> Škotski izbornik uzdiše: Da bar ja imam dileme kao Štimac...

''Teško je još razmišljati o tome. Dosta smo koncentrirani na Škote. Ne smijemo si dopustiti iznenađenje kao prije dva mjeseca kad smo dosta toga kompromitirali. Toliko smo koncentrirani na Škote da ne razmišljamo o baražu. Sama utakmica je bitna jer tom pobjedom trebamo učvrstiti status nositelja, koji će nam olakšati ždrijeb. Iako, tko god dođe u dodatnim kvalifikacijama, neće biti nimalo lagano.''

Izbornik je poželio Francusku u dodatnim kvalifikacijama.

''Ne znam što bih vam rekao. Protiv bilo koga da igramo dvije utakmice, iako zvuči glupo, bit će podjednako teško. To su utakmice koje se pobjeđuju jednom mirnoćom i dobrom atmosferom. I ja vjerujem da to možemo stvoriti oko nas da ostvarimo taj plasman jer to neće biti pobjeda samo nas reprezentativaca nego svih nas Hrvata'', zaključio je Pletikosa. (Media Servis)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider