Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka ga Buyten

Mandžukić ne želi u dodatne kvalifikacije: 'Idemo pobijediti Belgiju!'

Jedan je udarna napadačka igla europskog prvaka, a drugi glavni playmaker velikog Real Madrida. Obojica dobro raspoloženi uoči supervažnog završetka kvalifikacija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I Luka i Mario svjesni su situacije: Hrvatska mora upisati pobjede protiv Belgije i Škotske: "Pa je, što se tiče reprezentacije, uvijek je jasno što se treba napraviti. Očekuju nas dvije teške utakmice. Prva ova protiv Belgije gdje igramo doma i moramo pobijediti", ističe Mandžukić, a slično rezonira i Modrić:

"Ja vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i, naravno, pobijediti da malo vratimo vjeru u sebe, da vratimo podršku navijača, jer moramo dobrom igrom i dobrim rezultatom napraviti da bude opet ta euforija oko nas."

Euforija je vladala na početku i sredinom kvalifikacijskog puta kada je, između ostalog, reprezentacija odigrala 1:1 u Bruxellesu. To su jedini bodovi koje je Belgija prosula: "Na kraju je bilo neriješeno, ali imali smo u zadnjim sekundama šansu da čak i pobjedimo, ali kažem, to nam može biti putokaz protiv njih kako trebamo igrati", kaže napadač Bayerna.

Mandžukić bi se u petak mogao izravno sukobiti sa suigračem iz Bayerna, Danielom Van Buytenom. Dvoboj je počeo već u svlačionici bavarskog diva: "Pa je, rekao sam mu da ovdje nemaju šta tražiti. Normalno da ću ja dati sve od sebe da kad se budem vratio u Munchen da ja budem taj koji će njega zafrkavati, a ne on mene."

Modrić je uvjeren kako će taj dvoboj prevagnuti na Mandžinu stranu. Luka je, kao i dobar dio nogometnog svijeta, pun hvale na račun Bayernova centarfora: "U prošloj sezoni je bio jedan od glavnih igrača Bayerna i jedan od najzaslužnijih za osvajanje tri trofeja. Ove godine je krenuo fenomenalno pod novim trenerom što nisam ni sumnjao jer ga znam kakve predispozicije i kvalitetu ima."

"Imamo još šanse za prvo mjesto i dokle god je imamo, mi ćemo pokušati i ostvariti to", ponavlja Mandžukić.

Prva pretpostavka za to pobjeda je protiv Belgije u petak. Raspoloženi Mandžukić i Modrić dobra su najava za veliko slavlje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider