Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čuo se s Ronaldom i...

Luka Modrić: Moj se san ostvario, igram za najveći klub na svijetu

Luka Modrić pronašao je nekoliko minuta za hrvatske novinare nakon što je proglašen najboljim hrvatskim nogometašem u protekloj sezoni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Počašćen sam ovom nagradom, želio bih se zahvaliti kolegama suigračima i struci. Mandžo je bio velika konkurencija, ali drago mi je da je nagrada završila baš kod mene", priznao je Modrić, koji je prokomentirao i poraz naše reprezentacije od Škotske, u kojem nije sudjelovao zbog žutih kartona:

>> Modrić najbolji igrač sezone, Sammir najbolji u HNL-u

"Nitko nije očekivao da nećemo pobijediti Škote, svi smo mislili da ćemo dobiti i sad smo tužni i razočarani. Moramo dići glavu gore, imamo tri utakmice do kraja i još smo uvijek u igri", optimist je Luka.

Hoće li Ronaldo igrati u ponedjeljak protiv Hrvatske?

U ponedjeljak bi trebao dirigirati igrom reprezentacije protiv Portugala, za kojeg, barem ako je suditi prema Modrićevim riječima, nije sigurno da će nastupiti njegov suigrač iz Reala Cristiano Ronaldo:

"Pričao sam s Ronaldom dosta o toj utakmici, rekao mi je da će biti tamo, ali nije sigurno da će igrati. Vjerujem da ćemo igrati bolje protiv Portugala, iako važnost utakmice nije takva. To je svojevrsna borba za četvrto mjesto na FIFA-inoj ljestvici."

Osvrnuo se Modrić i na svoju prvu sezonu u dresu Kraljevskog kluba...

'Pokazao sam da mi je mjesto u Realu'

"Moj se san ostvario, jer što god tko mislio, svima je kad počnu igrati nogomet san zaigrati za Real. Ja se nadam da ću ostati u Realu još dugo godina. Imao sam poteškoća u prvom dijelu sezone, ali u nastavku kad sam fizički bio puno bolje mislim da sam pokazao da mi je mjesto tamo. Osjećam se super, iako sezonom ne mogu biti zadovoljan jer nismo osvojili nijedan trofej. Zapravo, jesmo Superkup, ali to nije dovoljno za ugled i ambicije i ovakvog kluba", iskreno će Modrić.

Na koncu, riječ-dvije i o čovjeku koji je inzistirao na njegovom dolasku u Real - Joseu Mourinhu:

"Mourinho je fantastičan trener, bila mi je čast raditi s njim."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider