Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Čuo sam za sukobe'

Izbornik Islanda: Hrvatima je bolje da su promijenili izbornika

Izbornik Islanda Lars Lagerbäck utakmice dodatnih kvalifikacija protiv Hrvatske najavio je i za službenu stranicu FIFA-e.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Hrvatska je favorit, to je očekivano. Već imam iskustva protiv njih i neće nam lako biti na uzvratu u Zagrebu. Imali su problema, ali i dalje su jako dobra reprezentacija. Pokušat ćemo im zagorčati život, zabiti koji gol jer znam da naša najveća snaga je napad", otkrio je Lagerbäck.

>> Hoće li nas Kovač šokirati kao i Štimac?

>> Viša sila Islanđanima ostvarila 'suludu' želju: Nevolje s terenom u Reykjaviku! 

>> Island ponosan zbog prodaje dresova: 'Traže ih sa svih strana'

Islandu će ovo biti treća utakmica u nizu u kojoj će igrati protiv reprezentacije koja je promijenila izbornika.

"To je smiješno, ali već smo navikli na to. Nisam siguran da je to dobar potez. Čuo sam da je bilo nekoliko sukoba između igrača i bivšeg izbornika. Ako je to istina, onda je za igrače to dobro jer je sukob prošlost" rekao je izbornik Islanda te istaknuo kako poznaje i Niku Kovača.

"Znam Niku Kovača. Bio sam u Hrvatskoj s njim nekoliko dana kada je polagao za trenersku licencu i stvarno mislim da može biti dobar trener."

Za kraj se Lagerbäck osvrnuo i na šanse Islanda za odlazak u Brazil.

"Ako odigramo kako znamo, imamo šansu. Momčad u zadnje vrijeme igra jako dobro i imamo samopouzdanja. Naši igrači nisu samo talentirani, već imaju odličan pristup i karakter. Ponosan sam na ono što smo napravili dosad u kvalifikacijama, ali nadam se da još nismo rekli sve." (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider