Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Nevjerojatan je, ali...'

Ibra nahvalio Ronalda pa ipak 'povukao ručnu'

Zlatan Ibrahimović nahvalio je Cristiana Ronalda koji ga je izbacio iz utrke za Svjetsko prvenstvo. Ipak, ostao je zagonetan u odgovoru na pitanje je li portugalski napadač Real Madrida trenutno najbolji nogometaš svijeta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ronaldo je zabio hat-trick u pobjedi Portugala protiv Švedske 3:2 u uzvratnoj utakmici doigravanja za plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Zabio je i u prvoj utakmici u kojoj su Portugalci slavili pred svojim navijačima s 1:0. Šveđanima nisu bila dovoljna dva Ibrahimovićeva gola, iako je onaj drugi, za vodstvo 2:1, itekako podgrijao nadu. Trebao im je još jedan, a onda ih je Ronaldo dokrajčio.

"Je li Cristiano Ronaldo najbolji na svijetu? Pa, on je nevjerojatan, ali...", nasmijao se Zlatan i ostavio novinare bez odgovora na postavljeno pitanje.

"Ako Ronaldu dopustite tri kontre, on će vam zabiti tri gola. To je za nas bilo vrlo razočaravajuće, ali bolja momčad je pobijedila. Počeo sam vjerovati da možemo proći kada sam zabio dva gola, ali Portugal je ipak bio bolji", priznao je Zlatan Ibrahimović.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider