Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Donirali novac za djecu

Škotski i hrvatski navijači stvorili ludu atmosferu u centru Zagreba

Večeras u 20.15 Hrvatska i Škotska na Maksimiru igraju kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo.

Škotski navijači posljednja dva dana pristižu u Zagreb. Očekuje ih se više od dvije tisuće, a kao i uvijek svojim raspoloženjem podižu atmosferu u centru grada. Između hrvatskih i škotskih navijača i prije je vladala ljubav pa ne čude fotografije gdje se zagrijavaju za utrakmicu jedni uz druge. Nije ih omeo ni pljusak koji ih možda malo otrijeznio...

>> Hrvatska - Škotska: Najnovije vijesti

>> Škotski novinari 'rešetali' Štimca, a on im poručio: Halilović? Igrat će!

Poznata navijačka skupina 'Tartan Army' stigla je u Zagreb u velikom broju usprkos činjenici što njihova reprezentacija ima tek dva boda i drži posljednje mjesto u skupini. Simpatični Škoti i danas očekuju poraz svoje ekipe, čak neki smatraju kako će doživjeti potpuni debakl. No, njih to ne smeta jer vole putovati s reprezentacijom gdje god da igra.

Navijači i humanitarci

Navijačka skupina Tartan Army donacijom od gotovo 20 tisuća kuna pomogla je i akciji za kupnju inkubatora koju organizira klub roditelja nedonoščadi - Palčići.

''Od 2003. na svakoj utakmici koju Škotska igra u gostima doniramo novac dječjim udrugama u gradu gdje igramo. To činimo jer smo shvatili da imamo tu sreću da možemo putovati svijetom i navijati za svoju momčad, a uvijek ima djece koja nisu'', rekao je predstavnik škotskih navijača.

Utakmica Hrvatska - Škotska počinje u 20.15, a tekstualni prijenos možete pratiti na našem portalu...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider