Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Pravac Emirati

Halilović ne ide u Škotsku: Štimac ga prepustio kadetima

Hrvatska nogometna reprezentacija ostala je bez još jednog igrača za utakmicu sa Škotskom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igor Štimac odlučio je kako mu Alen Halilović ipak neće trebati za posljednji dvoboj u kvalifikacijskoj skupini.

>> Ćorluka: Razmišljamo samo o osveti Škotskoj

Mnogima nije baš najbolje sjeo Štimčev poziv 17-godišnjoj Dinamovoj rezervi i to su protumačili na način da izbornik želi podignuti tržišnu cijenu Haliloviću uoči zimskog prijelaznog roka, a nakon što je poraz od Belgije uzdrmao seniorsku reprezentaciju, Štimac je odlučio Halilovića prepustiti U-17 momčadi.

Hrvatska u utakmici sa Škotskom ne može računati na usluge ozlijeđenog Ivana Rakitića, Štimac je u mladu reprezentaciju na dispoziciju Niki Kovaču poslao Matea Kovačića, Šimu Vrsaljka i Igora Bubnjića, a naknadno pozvao Arijana Ademija i Marija Maloču.

Halilović će se nakon nedjeljnog treninga zaputiti u Ujedinjene Arapske Emirate, gdje će se priključiti hrvatskoj U-17 reprezentaciji, koja nastupa na Svjetskom prvenstvu.

Selekcija Ivana Gudelja smještena je u skupinu C, zajedno s Marokom, Panamom i Uzbekistanom, kojima će se suprotstaviti upravo tim redoslijedom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider