Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rusima izmaklo povijesno slavlje

Fred spasio Brazil u sudačkoj nadoknadi, Scolari još bez pobjede!

Prijateljska nogometna utakmica u Londonu, na stadionu Stamford Bridgea, između Brazila i Rusije završila je sasvim zasluženo neriješenim rezultatom 1-1...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Obje su momčadi pokazale svojih kvaliteta u igri, a bliže pobjedi bila je Rusija, koja je vodila sve do druge minute sudačke nadoknade susreta. No, tada Fred svojim četvrtim pogotkom u isto toliko posljednjih nastupa za reprezentaciju donosi "bod" Brazilcima. Za pogodak iz neposredne blizine mu je asistirao Marcelo.

Prethodno je u 73. minuti Viktor Fajzulin doveo Rusiju u vodstvo, nakon serije blokiranih udaraca njegovim suigračima.

Zanimljivo, brazilski izbornik Luiz Felipe Scolari i dalje čeka na svoju prvu pobjedu otkako je prošle godine preuzeo izborničku klupu. Trenutno je na nizu od pet utakmica pet slavlja. Predstojećeg ljeta Brazil će biti domaćin Kupa konfederacija, na kojem će se očekivati daleko bolje izdanje Scolarijevih nogometaša.


szólj hozzá: Brazil vs Russia 1-1 MATCH HIGHLIGHTS

Rusija, pak, može žaliti što joj je izmaklo prvo slavlje protiv Brazila u njezinoj povijesti! No, izbornik Fabio Capello vidio je vrlo discipliniranu momčad, koja je prijetila iz kontranapada, te umalo uspjela pobijediti jednu od najboljih reprezentacija svijeta. Spomenimo i da je talijanski stručnjak i dalje bez poraza i nakon sedam utakmica kao izbornik. (TS)

Prijateljska:

Rusija - Brazil 1-1 (Fajzulin 73 / Fred 90+2)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider