Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ako njemu nije smetalo...

FIFA istražuje crnogorske 'čari nogometa'

U utorak su nogometaši Crne Gore i Engleske odigrali neodlučeno 1-1 u kvalifikacijskom ogledu za odlazak na Svjetsko prvenstvo, kojem je iduće godine domaćin Brazil...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica je bila itekako naelektrizirana, kako na samom travnjaku, tako i na tribinama gdje su se međusobno fizički obračunale dvije domaće navijačke frakcije.

>> VIDEO Brutalna tučnjava na tribini: Crnogorac s nožem u ruci!

>> Bivši član Gordi Albiona: Promijenit ću prezime u Heskević i igrati za Crnu Goru

Međunarodna nogometna organizacija (FIFA) je u četvrtak najavila otvaranje "slučaja" te utakmice, ali na dnevnom redu čelnika FIFA-e nije samo huligansko ponašanje dijela navijača, već i kompletna organizacija tog ogleda. Naime, tijekom utakmice su padali na travnjak koje-kakvi predmeti, dakako, namijenjeni gostujućim igračima.

''Je, svašta je padalo po travnjaku i oko moje glave. No, nisu to bile stvari koje te mogu usmrtiti'', rekao je Joe Hart, vratar engleske reprezentacije, uz nastavak:

''Mislim da je kraj mene, u jednom trenutku, proletjela rola wc-papira. Padale su i olovke, neki drugi predmeti. No, znate što. Meni je bilo lijepo igrati u takvoj atmosferi. I to su čari nogometa'', rekao je engleskim novinarima Hart.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider