Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svjetski mediji bruje

Europa i svijet 'poludjeli' za dvobojom Hrvatske i Srbije!

Nezapamćeni interes svjetskih medija vlada za kvalifikacijsku utakmicu Hrvatska - Srbija, koja se večeras igra na Maksimiru...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poznati francuski sportski dnevnik L'Equipe opširno piše o
večerašnjoj utakmici Hrvatska - Srbija. Glavni članak potpisuju
uvaženi francuski sportski novinar Stephane Kohler i Dragan Zubović, hrvatski novinar i sportski menadžer s adresom u Parizu i Lyonu, koji je već godinama stalni suradnik L'Equipea.

>> Euforija u Zagrebu, 'vruće' u vlaku iz Slavonije, srpski igrači prošetali Botaničkim!

>> Mihajlović iznenadio srpske novinare postavom za Hrvatsku!

>> Ovo je pet najjačih utakmica ludog kvalifikacijskog petka!

Stephane Kohler je već tri dana u Zagrebu, intervjuirao je bivšeg hrvatskog izbornika Ćiru Blaževića, te je, među ostalim, pisao o događanjima u hrvatskom nogometu i ostalim zanimljivostima koje prate kvalifikacijsku utakmicu Hrvatske i Srbije.

L'Equipe je posvetio utakmici gotovo čitavu stranicu, što je prostor koji francuski dnevnik, jedan od najuvaženijih na svijetu, poklanja isključivo najzanimljivijim događajima u svijetu sporta. Primjerice, prijateljska utakmica Italije i Brazila, peterostrukog i četverostrukog svjetskog prvaka, dobila je puno manje prostora, što samo svjedoči koliki je interes francuske javnosti za večerašnju utakmicu, koju izravno prenosi i francuska sportska televizija Foot+, koja je filijala pay-per-view francuske komercijalne televizije Canal
Plus.

Osim navedenih francuskih medija, o dvoboju Hrvatske i Srbije opširno piše i talijanska Gazzetta dello Sport, španjolska Marca i As, ruski Sport-Express, njemački Kicker i mnogi drugi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider