Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sudar na Olimpicu

Argentina i Italija bez najvećih zvijezda: Messi i Balotelli ozlijeđeni!

Dvije velike zvijezde svjetskog nogometa i svojih reprezentacija (Italije i Argentine) otpale su za nastup tijekom srijede, kada će ove dvije momčadi odigrati prijateljski ogled...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je službeno postalo poznato da će ogled preskočiti Lionel Messi, potvrđeno je i da za Italiju neće igrati Mario Balotelli.

>> Papa impresionirao Messija: Njegove su riječi tople i jake!

Zbog lakše ozljede mišića noge na putu za Barcelonu je već omaleni Argentinac, a na putu za Milan je Balotelli. Razlog njegovog neigranja je lakša ozljeda desnog koljena, a odlučeno je da se ništa ne riskira s njegovim zdravljem, te da se potpuno oporavi do idućeg tjedna kada njegov Milan igra prvu utakmicu posljednjeg pretkola Lige prvaka protiv PSV Eindhovena.

"Ozljeda nije alarmantna, ali je pametnija odluka da ne igra u ovom prijateljskom ogledu. Daleko je bitnije za talijanski nogomet da bude spreman na klupskoj razini, te je zbog toga donesena ovakva odluka", rekao je liječnik reprezentacije "azzurra" Enrico Castellacci.

Milan za sedam dana, 20. kolovoza, gostuje u Eindhovenu kod nizozemske momčadi. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider