Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jer ovdje igra - Hrvatska

ANKETA: Može li Hrvatska pobijediti Belgiju?

Danas u 18.00 na Maksimiru se susreću Hrvatska i Belgija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

SVE O UTAKMICI HRVATSKA - BELGIJA

Hrvatska protiv Belgije traži bodove kako bi izbjegla moguću dramu u zadnjem kolu u Škotskoj. Tri boda bi nam donijela siguran put u dodatne kvalifikacije i izbjegavanje drugog mjesta.

>> Rasplet kvalifikacija: Hrvati i Englezi još 'vise', BiH na korak od Brazila

>> Pogledajte kako smo iznenadili Luku Modrića: 'Baleu će biti dobra veličina'

>> Ivanković 'snimao' Štimčev trening: Fellaini će biti spreman

Bod bi nam donio malu nesigurnost, ali mogao bi dosta pomoći u borbi za izbjegavanje tog mjesta koje nas eliminira iz kvalifikacija unatoč drugoj poziciji. Poraz bi nam pak donio velike brige i juriš na pobjedu u Škotskoj.

Belgija je na glasu kao trenutno jedna od najboljih reprezentacija u Europi. U kvalifikacijama su izgubili samo dva boda i to baš protiv Hrvata u Bruxellesu. Momčad im na papiru izgleda atraktivno, igraju moderno i hvale ih stručnjaci iz svih zemalja.

S druge strane, stižu na Maksimir gdje Hrvatska ne gubi često. Naši su nogometaši motivirani i žele pokazati svima kako nisu 'zaboravili' igrati nogomet. Što vi mislite, kakav će biti ishod večerašnje utakmice?

Hrvatska će protiv Belgije...

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider