Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svaka čast

Klinac pokazao hrabrost: Bilić nije ništa kriv! Mi igrači smo krivi!

Engleski mediji sa svih strana napadaju Slavena Bilića i traže mu zamjenu, no on i dalje uživa podršku svojih igrača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski menadžer na klupi West Hama Slaven Bilić proživljava vrlo teške dane u londonskom klubu. Nakon sedam odigranih kola Bilićeva momčad nalazi se u zoni ispadanja na 18. mjestu s tek četiri boda na svom kontu. Engleski mediji već su započeli sa špekulacijama tko će naslijediti Hrvata na klupi 'čekićara', no jedan od najmlađih igrača momčadi stao je u Bilićevu obranu.

"Svi se danas koncentriraju više na menadžere, a ne igrače koji zapravo ostvaruju rezultat. Svi sada pitaju Slavena Bilića, našeg menadžera, što se događa. No on nije ništa kriv, mi smo krivi. Moramo više raditi u utakmicama i moramo više igrati kao momčad. Svi moramo biti čvršći. Ne treba nam drugi menadžer, nego snažniji i odlučniji pristup", rekao je 17-godišnji Reece Oxford.

Pred West Hamom je još 10-ak dana stanke zbog reprezentativnih obaveza, a Bilić se samo može nadati da mu se neće ozlijediti neki od ključnih igrača jer je ionako započeo sezonu bez najboljeg - Dimitrija Payeta.

Nakon stanke 'čekićari' najprije idu u goste ne odviše jakom Crystal Palaceu, pa dočekuju pretposljednji Sunderland ali i moćni Chelsea. Kolo nakon toga gosti su nepredvidljivom Evertonu, a onda na Olimpijski stadion stiže trenutno posljednje plasirani Stoke City.

Tri pobjede u idućih pet kola mogle bi primiriti upravu i navijače. Sunderland i Stoke City moraju pasti na domaćem stadionu, jer će u suprotnom Bilić (vjerojatno) početi pakirati kofere.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider