Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima što naučiti

Realov Zidane otišao u Munchen učiti od Guardiole

Sedam francuskih trenera ovog će tjedna boraviti u kampu Bayerna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Willy Sagnol igrao je u minhenskom Bayernu čak devet godina, a sad je stigao u bivši klub na 'sate poduke' kod Pepa Guardiole. Sedam francuskih trenera boravit će nekoliko dana u kampu Bayerna i gledati treninge njemačkog prvaka. Među njima će osim 'domaćina' Sagnola biti i Zinedine Zidane, trener Real Madrid Castille, druge momčadi Reala koja se natječe u trećoj ligi.

Bit će tu i Claude Makelele, Guy Lacombe, Bernard Diomede, Claude Le Roy i Franck Thivilier, ali je sigurno najzanimljivije to što je kod Guardiole stigao Realov Zinedine Zidane. Igrački je legendarni Francuz za nogometaša Guardiolu bio nedodirljiv, ali zasad je Pep taj koji je na klupi pokorio svijet i osvojio sve što je mogao. Willy Sagnol je pak trener Bordeauxa, a nedavno je čak pobijedio jaki PSG i u svojoj prvoj sezoni bori se za Europu.

Budući da se radi o tjednu u kojem se diljem Europe okupljaju reprezentacije, na treningu će nedostajati mnogih Bayernovih zvijezda, ali francuski treneri sigurno će imati što vidjeti. Guardiolini treninzi su itekako zanimljivi, znaju to svi koji su ih posjetili.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider