Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Atomski s boka

Real zadaje Barci 'smrtni udarac': 'Messijeva reinkarnacija' stiže u Madrid

Nakon što je „zakapario“ norveško „čudo od djeteta“ Martina Odegaarda, Real otvara novu frontu protiv Barcelona i nastavlja s ofenzivom dovođenja mladih talenata…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Florentino Perez planira zadati Barceloni „smrtni udarac“, doduše ne kao u svojem prvom mandatu na mjestu predsjednika Reala Madrida kada je Barci oteo Luisa Figa, jer kupovina Lionela Messija, Neymara ili Andresa Iniesta teško da je moguća opcija u ovom trenutku.

Međutim, Perez prema pisanju nekih španjolskih medija namjerava ugroziti budućnost katalonskog ponosa na duže staze, planira „napasti“ omladinsku školu Barcelone, odnosno njezine najbolje izdanke, a to u ovom nezgodnom trenutku možda i najviše boli Katalonce. Znamo da im je FIFA zabranila transfere u sljedeća dva prijelazna roka zbog kršenja pravila kod dovođenja mladih talenata iz inozemstva.

Messijeva reinkarnacija

Prvi „pik“ Reala navodno je supertalentirani Korejac Seung Woo Lee, koji je jedan od igrača zbog kojih se Barca suočila s kaznom FIFA-e. Woo Lee je 6. siječnja napunio 17 godina i punih godinu dana neće smjeti igrati natjecateljske utakmice za Barcelonu, ako FIFA ostane pri svojoj kazni, a izgleda da hoće, što je u tom uzrastu doista ozbiljan problem i mogao bi mu poremetiti karijeru, za koju mnogi tvrde da bi trebala biti više no blistava.

Stoga logično zvuči da Real želi iskoristiti situaciju da zada još jedan bolan udarac svojem najvećem rivalu. A koliko bi bio bolan govori i to što Barcelona već duže vrijeme tvrdi da je Woo Lee reinkarnacija Messija. Nije nevažno ni što je Woo Lee već sada velika zvijezda u Južnoj Koreji, gospodarski jednoj od najmoćnijih zemalja svijeta i kao takav ima veliki marketinški potencijal, a Perez, ako ništa drugo, ima nos za biznis i sigurno neće štedjeti u akciji „privođenja“ velikog talenta.

Time će se otvoriti nova fronta na relaciji Real - Barcelona, no Perez u ovom trenutku zasigurno ima jača karte u rukama od Josepa Marije Bartomeua. Barca je u posvemašnjoj krizi, to Katalonci ne mogu poreći, dok je Real u ovom trenutku puno stabilniji i želi to dobro naplatiti.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider