Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
„Brutalllll el PSG“

Real se gadno narugao Barci: Ovo su šamari koji jako peku Kataloniju

Poraz Barcelone na Parku prinčeva dočekan je s neskrivenim zadovoljstvom u Madridu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je PSG pregazio Barcelonu na Parku prinčeva, eksplodirale su društvene mreže.

KOMENTAR IVICE MEDE Evo zašto je Barca pukla: Za pohlepne zvijezde može sve, za Srnu i „Raketu“ nema ni siće

Mnogi su jedva dočekali da se narugaju Barceloni i njezinim skupocjenim zvijezdama, a ni madridski mediji nisu mogli skriti da su u ekstazi. Odmah su počele isticati svađe u Barceloni i krenule su spekulacije oko smjene trenera Luisa Enrique i mogućeg odlaska Lionela Messija.

Podrazumijeva se da su navijači Reala guštali. Za njih nema veće sreće od poraza najljućeg suparnika, a kad još ovako bolno padne, sreći poklonika madridskog kluba nema kraja.

Hitni poziv Di Mariji u Pariz

„Brutalllll el PSG“, uz pljesak i lagani naklon napisao je na jednoj društvenoj mreži Guti, bivši igrač Real i osvjedočeni „mrzitelj“ Barcelone koji ne propušta ovakve prilike.

Guti nije ni spomenuo Barcu, ali sve je jasno i zato još više peče fanove katalonskog ponosa.

„Ne volim kada Barca pobjeđuje, ali ne volim i kada moji prijatelji gube“, izjavio je Sergio Ramos s neskrivenim osmjehom na licu koji je sve govorio, iako se pokušao izvući s diplomatskom konstatacijom.

Španjolski mediji pišu da su igrači Reala zajedno gledali utakmicu PSG-a i Barcelone. Navodno se žestoko slavilo i zbijale šale na račun Katalonaca. Neki od njih, najviše se spominju Ramos i Marcelo, odmah nakon utakmice čuli se sa svojim bivšim suigračem Angelom Di Marijom koji je s dva gola zavio u crno Barcelonu.

Ruganje Reala na račun Barcelone

Konačno ruganje na račun Barcelone stiglo je sutradan uoči okršaja Reala i Napolija na Santiago Bernabeuu. Madriđani su na videozidu pustili snimke golova s Parka prinčeva. Naravno da su uslijedile ovacije navijača nakon svakog gola Parižana, a najbučnije su proslavljeni golove koje je zabio njihov bivši ljubimac Di Maria.

Kada su se u kadru pojavili pokunjeni igrači Barcelone na čelu s  Messijom, Bernabeuom su odjekivale salve smijeha.

Realovim navijačima sreći nije bilo kraja nakon utakmice s Napolijem koju je Real zaključio s dobrom igrom i što je najvažnije 3:1 pobjedom. Razdragane kolone navijača milile su niz stube slavnog stadiona i uz gromku pjesmu rasule su se po Madridu.

Real je prvi na ljestvici u domaćem prvenstvu te je na korak od prolaza u četvrtfinale Lige prvaka. Barcelona im gleda u leđa u prvenstvu i pred eliminacijom je u Ligi prvaka. Za „Madridiste“ ne može biti bolje: dok Real slavi, Barcelona pati. 
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider