Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dva gola Ronalda

VIDEO Real lako s Eibarom, igrači dali podršku Modriću!

Nogometaši Reala bez problema su se u četvrtom kolu obračunali s Eibarom. U gostima su pobijedili 4:0 i zadržali prvo mjesto na ljestvici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije susreta mnogi su se pitali kako će 'kraljevski klub' nadomjestiti izostanak Luke Modrića, ali u prvoj utakmici nije imao velikih problema.

Inače, Realovci su istrčali s majicama podrške hrvatskom reprezentativcu, pisalo je "Ánimo Luka", što je u prijevodu znak ohrabrenja. U svakom slučaju lijepa gesta prema svojem suigraču koji će nekoliko mjeseci izostati zbog ozljede.

Real je zaigrao s Kroosom, Iscom i Jamesom u sredini terena, a ispred njih stajali su Bale, Benzema i Ronaldo. I krenuo je vrlo silovito te u 23. minuti poveo preko Jamesa Rodrigueza, a dvije minute prije kraja prvog dijela povisio je Cristiano Ronaldo nakon asistencije Carvajala. Nakon što je zabio Eibaru, Ronaldo se može pohvaliti da je zabio svim protivnicima koji trenutačno igraju u prvoj ligi.


Eibar - Real Madrid 0:4 All Goals 22.11.2014 by akiramatz

U nastavku utakmice još dva gola, prvo se James pretvorio u asistenta, a Benzema je zabio, a priču je iz jedanaesterca zaključio svojim drugim pogotkom Ronaldo. (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider