Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spominje se 25 milijuna eura

PSG doveo iz Reala potencijalnu zamjenu za Ibru

Europski prvak Real Madrid, koji će se u utorak protiv Seville boriti za pobjednički trofej u europskom Superkupu, prodao je francuskom prvaku PSG-u 23-godišnjeg napadača Jesea Rodrígueza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vrijednost transfera službeno nije objavljena, a sportski dnevnik Marca napominje kako je Jese prodan za 25 milijuna eura. On je lani uglavnom ulazio s klupe te bio zamjena Cristianu Ronaldu i Karimu Benzemi.

"Klub mu želi zahvaliti na predanosti i profesionalizmu svih ovih godina, tijekom kojih je od podmlatka postao član prve momčadi te mu želimo puno sreće”, navedeno je u priopćenju Real Madrida objavljenom u ponedjeljak.

Novi trener PSG-a Unai Emery, koji je lani sa Sevillom osvojio Europsku ligu, u Jeseu vidi jednu od mogućih zamjena za Zlatana Ibrahimovića, novog igrača Manchester Uniteda. Real Madrid je, pak, napadački dio momčadi u prijelaznom roku obogatio vraćanjem Alvara Morate iz Juventusa.

Nogometaši Reala će se u utorak (20.45 sati) u norveškom Trondheimu sa Sevillom boriti za prvi trofej u novoj sezoni i naslov pobjednika europskog Superkupa. Zinedine Zidane u toj utakmici neće na raspolaganju imati Cristiana Ronalda, Pepea, Tonija Kroosa i Garetha Balea, a upitan je i nastup Karima Benzeme. Među 20 odabranih putnika našli su se hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić.

Modrić je s Realom već podigao pobjednički trofej u Superkupu prije dvije godine, kad je Madriđanima također suparnik bila Sevilla.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider