Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Zvijer' od igrača

VIDEO Real pomrsio račune Barci i Neymaru: Madriđani dobili veliko pojačanje!

Real Madrid dobio je novo pojačanje, na Santiago Bernabeu stiže Brazilac Danilo Luiz da Silva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real je dogovorio uvjete transfera s Portom te će Danilo potpisati ugovor na šest godina. Radi se o igraču koji ima 23 godine i igra na poziciji desnog bočnog.

Problemi za Rakitića: Evo za koga je Barca odlučila istresti ogromnu svotu!

Danilo je na radaru Reala od siječnja, stručnjaci Reala uočili su da svojim performansama odgovara potrebama „kraljevskog kluba. Igra u oba smjera, dobar je i ofenzivno i defenzivno, fizički je vrlo potentan, a ne zaostaje ni u tehničkom smislu, prototip je pravog brazilskog beka.

Kada je Real objavio zanimanje za njega, Danilo je dvaput odbio produžiti ugovor s Portom koji mu istječe u ljeto 2016. pa čelnicima portugalskog kluba nije preostalo ništa drugo nego da pristanu na transfer. Za Danila je bila zainteresirana i Barcelona. Neymar je navodno pokušao izvršiti pritisak na svojeg prijatelja još iz vremena dok su obojica igrala u Santosu, no Danilo se ipak odlučio za Real.

Porto je opet napravio sjajan posao. Lukavi predsjednik Porta Pinto da Costa doveo ga je 2012. iz Santosa za 13 milijuna, a sada ga je prodao Realu za 31.5 milijun eura. Danilo je tako postao 35. brazilski nogometaš u povijesti koji je potpisao ugovor s Realom.

Danilo je do sada upisao 13 nastupa za seniorsku reprezentaciju Brazilu i na njega ozbiljno računa izbornik Dunga u narednom razdoblju.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider