Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
skupa pobjeda

Real ostao bez 'stupova' obrane i Benitezova miljenika u napadu?

Real Madrid je na uvjerljiv način otvorio novu sezonu Lige prvaka, ali je pritom možda ostao bez trojice vrlo bitnih igrača na određeno vrijeme...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Susret protiv Šahtara iz Donjecka (4:0) zbog ozljeda su napustili Gareth Bale, Raphaël Varane i Sergio Ramos. Prvi je travnjak napustio Bale u 31. minuti zbog ozljede lista lijeve noge. Umjesto njega ušao je drugi Hrvat pored Luke Modrića - Mateo Kovačić. Ozljeda Velšanina vjerojatno će najviše pogoditi trenera Rafu Beniteza čiji je veliki miljenik, te koji ga je cijelo vrijeme gurao u prvi plan.

Na poluvremenu je u svlačionici ostao Francuz Varane, koji je zaradio snažan udarac u stopalo, koje mu je u 15-minutnoj pauzi nateklo. Pepe je ušao umjesto njega u igru.

Posljednji je travnjak napustio Sergio Ramos u 59. minuti, nakon što je na njega startao Taras Stepanenko i pritom zaradio drugi žuti karton. Nije start ukrajinskog igrača ozlijedio Ramosa, nego udarac pri padu na travnjak. Naime, španjolski stoper je pao na lijevo rame i odmah signalizirao klupi da nešto nije u redu.

Koliko će sva trojica izbivati bit će poznato tijekom srijede kada su predviđeni detaljni pregledi u Madridu.

Kako su ozljede zaradili nogometaši Real Madrida pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider