Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dvaput!

Real odbio zaraditi na Garethu Baleu?

Najčitaniji britanski tabloid The Sun otkrio je preko cijele stranice dnevnih novina koliko je Manchester United spreman dati za Garetha Balea, odnosno koliko je Real Madrid odlučan u tome da ne dopusti odlazak Velšanina...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ne jednu, već čak dvije ponude od po 100 milijuna funti poslao je United Real Madridu, no obje je predsjednik Florentino Perez mrtvo hladno odbio. Menadžer Uniteda Louis van Gaal silno želi Velšanina u svojim redovima, ali ga isto tako Rafa Benitez, novi trener Reala, želi zadržati. Iako je vijest otkrio The Sun, autor teksta tvrdi da je informaciju dobio od neimenovanog izvora bliskog Realu, koji je dobro upoznat u sva događanja oko kluba.

Zvuči nevjerojatno da je Real u dva navrata odbio zaraditi na čovjeku kojeg je Tottenhamu platio 100 milijuna eura i čovjeku kojem na svakoj drugoj utakmici Santiago Bernabeu zviždi. Realno gledajući, Bale nije opravdao cijenu za koju je stigao u 'Kraljevski klub' stoga je zaista čudno da ga Benitez toliko jako želi zadržati.

Čini se da United na kraju neće uspjeti dovesti brzonogog Velšanina, ali će se zato zadovoljiti s malo sporijim Pedrom iz Barcelone, koji je već nekoliko dana na pragu odlaska iz Katalonije.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider