Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dokad će odolijevati?

Real kupuje na staroj 'tržnici': Tottenham odmah reagirao

Čini se kako bismo ponovno mogli gledati dugotrajne pregovore između Madrida i Londona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

White Hart Lane bi po treći put u relativno kratkom vremenu mogla postati destinacija na kojoj Real Madrid poseže za pojačanjima.

Nakon što su Luka Modrić i Gareth Bale stigli na Santiago Bernabeua, sada je na meti Kraljevskog kluba još jedan igrač Tottenhama - Bamidele Jermaine Alli ili skraćeno: Dele Alli.

Prije godinu dana Tottenham je realizirao Allijev transfer za pet milijuna funti i ostavio ga na posudbi do kraja prošle sezone u matičnom mu Milton Keynes Donsu. Kada je ovog ljeta stigao među Spurse, postao je neizostavan član prve momčadi i pružio odlične partije što ga je dovelo i do reprezentacije Engleske.

Već četiri nastupa je upisao za Gordi Albion, a u 18 utakmica u Premierligi kao središnji veznjak zabio je pet golova te na kontu ima i dvije asistencije.

Engleski Standard donosi kako su čelnici Tottenhama promptno reagirali nakon što su saznali da skauti Reala prate Allija i ponudili mu novi, izdašniji ugovor.

Alli će u travnju proslaviti 20. rođendan i nedvojbeno je jedan od najvećih talenata engleskog nogometa. Neko vrijeme će zasigurno ostati u redovima Spursa, ali ako najveći klubovi, poput Reala, odluče da ga žele dovesti, Tottenhamovim čelnicima preostat će samo jedno - da pokušaju izvući što veću odštetu. U transferima Luke Modrića i Garetha Balea su pokazali da su u tome jako dobri.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider